Някакви натрапени си ценности -
майка, татко,
дом, родина,
свобода.
Кое е важното за мен?
По пътя да вървя.
Кой път?
Кой знак?
Кой вятър спря при мене?
Коя неделя чаках
нещо да се случи?
Коя ръка ме гали нежно
и казва: - Тръгвай,
всичко е пред тебе!
Някакви натрапени си ценности
ми пречат границата да премина...
25.04.2010.
© Милена Иванова Todos los derechos reservados