29.04.2010 г., 11:08 ч.

Ценности 

  Поезия
420 0 1

Някакви натрапени си ценности -

майка, татко,

дом, родина,

свобода.

Кое е важното за мен?

По пътя да вървя.

Кой път?

Кой знак?

Кой вятър спря при мене?

Коя неделя чаках

нещо да се случи?

Коя ръка ме гали нежно

и казва: - Тръгвай,

всичко е пред тебе!

Някакви натрапени си ценности

ми пречат границата да премина...

25.04.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всяко начало е прекрасно! Всеки личен път е щастлив! Благопожелания
Предложения
: ??:??