Mar 23, 2013, 4:00 PM

Черно е 

  Poetry
448 0 0

Слънцето залезе,

черни рози капят,

само моите сълзи оставят,

дълга диря вътре в мен.

 

Стъпките ти аз не виждам,

есента ги е покрила пак,

черен танц играят двама,

черна е нощта.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??