23 мар. 2013 г., 16:00

Черно е 

  Поэзия
451 0 0

Слънцето залезе,

черни рози капят,

само моите сълзи оставят,

дълга диря вътре в мен.

 

Стъпките ти аз не виждам,

есента ги е покрила пак,

черен танц играят двама,

черна е нощта.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??