23.03.2013 г., 16:00 ч.

Черно е 

  Поезия
450 0 0

Слънцето залезе,

черни рози капят,

само моите сълзи оставят,

дълга диря вътре в мен.

 

Стъпките ти аз не виждам,

есента ги е покрила пак,

черен танц играят двама,

черна е нощта.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??