Jan 1, 2016, 4:21 PM

Честита бойкова 2016 година! 

  Poetry » Humour
314 0 1

Честита Нова година!
Да стана президент в нашата родина.

Още винетките да поскъпнат,

масите в мизерия да тръпнат.

Още повече да обеднеят,

а колегите да богатеят.

Дворци нови да си построят

и още народа да дерат.

Ех, сладко е на власт да съм,

че народът спи във летаргичен сън.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Спи, та спи! Какво бе това приспивателно, какво бе това чудо!?
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Random works
: ??:??