1.01.2016 г., 16:21 ч.

Честита бойкова 2016 година! 

  Поезия » Хумористична
315 0 1

Честита Нова година!
Да стана президент в нашата родина.

Още винетките да поскъпнат,

масите в мизерия да тръпнат.

Още повече да обеднеят,

а колегите да богатеят.

Дворци нови да си построят

и още народа да дерат.

Ех, сладко е на власт да съм,

че народът спи във летаргичен сън.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Спи, та спи! Какво бе това приспивателно, какво бе това чудо!?
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Предложения
: ??:??