Честита Нова година!
Да стана президент в нашата родина.
Още винетките да поскъпнат,
масите в мизерия да тръпнат.
Още повече да обеднеят,
а колегите да богатеят.
Дворци нови да си построят
и още народа да дерат.
Ех, сладко е на власт да съм,
че народът спи във летаргичен сън.
© Георги Все права защищены
ПОЗДРАВЛЕНИЯ