Nov 9, 2010, 9:01 PM

Човекът без душа 

  Poetry » Other
859 0 4

Душата ти - нечиста,
във ада ще гори!
Но защо е всичко,
моля те, кажи?

Лъжеш, мамиш и убиваш -
гаснеш в своята самота...
Чашата е пълна и прелива,
разнася навсякъде тъга...

Жесток, мрачен и нещастен
бродиш ти по таз земя.
Но някой чашата ти чупи,
убива твоята душа...

© Марин Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??