9 нояб. 2010 г., 21:01

Човекът без душа 

  Поэзия » Другая
879 0 4

Душата ти - нечиста,
във ада ще гори!
Но защо е всичко,
моля те, кажи?

Лъжеш, мамиш и убиваш -
гаснеш в своята самота...
Чашата е пълна и прелива,
разнася навсякъде тъга...

Жесток, мрачен и нещастен
бродиш ти по таз земя.
Но някой чашата ти чупи,
убива твоята душа...

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??