Душата ти - нечиста,
във ада ще гори!
Но защо е всичко,
моля те, кажи?
Лъжеш, мамиш и убиваш -
гаснеш в своята самота...
Чашата е пълна и прелива,
разнася навсякъде тъга...
Жесток, мрачен и нещастен
бродиш ти по таз земя.
Но някой чашата ти чупи,
убива твоята душа...
© Марин Маринов Todos los derechos reservados
Другото зависи от теб..
Поздрав!