Mar 29, 2018, 8:11 PM

CV* 

  Poetry » Other
358 2 2

Обичам 
въпреки всичко.
Знам, 
че нямам право 
на нищо.
Имам себе си обаче.
Това е.
И припокривам 
безкрая.

__________________________________________
* – CV от латински curriculum vitae - автобиография.

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??