29 mar 2018, 20:11

CV* 

  Poesía » Otra
345 2 2

Обичам 
въпреки всичко.
Знам, 
че нямам право 
на нищо.
Имам себе си обаче.
Това е.
И припокривам 
безкрая.

__________________________________________
* – CV от латински curriculum vitae - автобиография.

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??