Jan 16, 2015, 9:22 PM

Дамата с кученцето 

  Poetry
442 0 0

Дамата с кученцето мина,

тя от любовта ни само взима,

сърцата ни по нея се разтапят,

очите ни по нея капят.

 

Дамата с кученцето знае,

че на минзухар ухае,

че завинаги в душата си ще пазим,

усмивката ù кърваво червена.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??