16 ene 2015, 21:22

Дамата с кученцето 

  Poesía
445 0 0

Дамата с кученцето мина,

тя от любовта ни само взима,

сърцата ни по нея се разтапят,

очите ни по нея капят.

 

Дамата с кученцето знае,

че на минзухар ухае,

че завинаги в душата си ще пазим,

усмивката ù кърваво червена.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??