Дамата с кученцето мина,
тя от любовта ни само взима,
сърцата ни по нея се разтапят,
очите ни по нея капят.
Дамата с кученцето знае,
че на минзухар ухае,
че завинаги в душата си ще пазим,
усмивката ù кърваво червена.
© Никола Диманов Всички права запазени