Feb 21, 2013, 9:22 AM

Ден 

  Poetry » Love
481 0 0

Самотата ти да прегърна

и да превърна

аз искам

във птица, и да се завърнеш  

по-свежа от дъждовна лиственица...

Крадеш от мен и без да знаеш,

и не хаеш,

превръщаш липсата във ден,  

който пак за твойта нощ мечтае

да узнае,

че си мостът ù към мен...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??