21.02.2013 г., 9:22 ч.

Ден 

  Поезия » Любовна
462 0 0

Самотата ти да прегърна

и да превърна

аз искам

във птица, и да се завърнеш  

по-свежа от дъждовна лиственица...

Крадеш от мен и без да знаеш,

и не хаеш,

превръщаш липсата във ден,  

който пак за твойта нощ мечтае

да узнае,

че си мостът ù към мен...!

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??