21 feb 2013, 9:22

Ден 

  Poesía » De amor
463 0 0

Самотата ти да прегърна

и да превърна

аз искам

във птица, и да се завърнеш  

по-свежа от дъждовна лиственица...

Крадеш от мен и без да знаеш,

и не хаеш,

превръщаш липсата във ден,  

който пак за твойта нощ мечтае

да узнае,

че си мостът ù към мен...!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??