Dec 13, 2017, 11:59 PM

До безпаметност 

  Poetry » Love
334 1 4

Цигарата престана да дими,
бутилката с вино изветря,
заспала с отворени очи
от спомен няма и следа.

Навънка грее слънце
завеса крие сенчест дом 
чиния, вътре малко зрънце
в аквариума си плува сом.

По старому от кранчето си капе,
клавиша на пианото не свири
какво от туй, поне живяхме,

забравили че сме сгрешили..

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??