Цигарата престана да дими,
бутилката с вино изветря,
заспала с отворени очи
от спомен няма и следа.
Навънка грее слънце
завеса крие сенчест дом
чиния, вътре малко зрънце
в аквариума си плува сом.
По старому от кранчето си капе,
клавиша на пианото не свири
какво от туй, поне живяхме,
забравили че сме сгрешили..
© Виктория Тасева Всички права запазени