13 дек. 2017 г., 23:59

До безпаметност 

  Поэзия » Любовная
335 1 4

Цигарата престана да дими,
бутилката с вино изветря,
заспала с отворени очи
от спомен няма и следа.

Навънка грее слънце
завеса крие сенчест дом 
чиния, вътре малко зрънце
в аквариума си плува сом.

По старому от кранчето си капе,
клавиша на пианото не свири
какво от туй, поне живяхме,

забравили че сме сгрешили..

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??