И когато във тихия залез на дните
бавно изгрява звезда,
пак се връщам,
да пия от теб до насита,
моя буйна, пенлива река...
Щом се спусне нощта с пълна сила
и изгрее там, горе, луна,
аз се връщам в съня ти
след тягостно скитане,
и със тебе преливам, щастлива жена.
© Нели All rights reserved.