Jul 15, 2009, 12:33 AM

Докосване 

  Poetry » Love
808 0 7

         Докосване ®

 

Ръце под дрехата провирам,

навсякъде (без капка срам),

там  топлината  аз намирам...

 и как на друга да те дам!

 

По устните усещам вкус вълшебен,

разтапям се в твоите ръце,

докосваш ме с такава нежност,

а казват, нямал си сърце!

 

Жесток си бил и безразличен,

и казват - нямал си душа!

Бъди до мен! Аз те обичам!

Дори и лош да си - за мен си Любовта!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??