Докосване ®
Ръце под дрехата провирам,
навсякъде (без капка срам),
там топлината аз намирам...
и как на друга да те дам!
По устните усещам вкус вълшебен,
разтапям се в твоите ръце,
докосваш ме с такава нежност,
а казват, нямал си сърце!
Жесток си бил и безразличен,
и казват - нямал си душа!
Бъди до мен! Аз те обичам!
Дори и лош да си - за мен си Любовта!
© Мариана Todos los derechos reservados