Nov 11, 2011, 9:47 PM

Душа 

  Poetry » Love
530 0 1

Защо душата днес не е щастлива,

защо очите не блестят,

до вчера бяхме заедно щастливи,

а днес сме тъжно разделени.

 

Колко още ще сме разделени,

кога с теб ще се видим пак,

в душата ми надеждата умира,

а след нея няма никаква следа.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Бори се не се предавай ако заслужава любимата!Сърдечен поздрав!Харесах!
Random works
: ??:??