11 нояб. 2011 г., 21:47

Душа 

  Поэзия » Любовная
531 0 1

Защо душата днес не е щастлива,

защо очите не блестят,

до вчера бяхме заедно щастливи,

а днес сме тъжно разделени.

 

Колко още ще сме разделени,

кога с теб ще се видим пак,

в душата ми надеждата умира,

а след нея няма никаква следа.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бори се не се предавай ако заслужава любимата!Сърдечен поздрав!Харесах!
Предложения
: ??:??