Защо душата днес не е щастлива,
защо очите не блестят,
до вчера бяхме заедно щастливи,
а днес сме тъжно разделени.
Колко още ще сме разделени,
кога с теб ще се видим пак,
в душата ми надеждата умира,
а след нея няма никаква следа.
© Никола Диманов Todos los derechos reservados