душата на мъж
решиш ли
да скършиш
в петите
недей се цели
под ризата
вляво тършувай
и с нокът
танцувай
по кожата ти
щом я усетиш
удряй до кост
и ще видиш
мъжа полудял
край трупа
на едната си
пуста надежда
в полусън
полуцял
да завършва
ковчега ù
© Александър All rights reserved.
Страхотна емоция са думите ти!