22 oct 2014, 13:25

Душата на мъж 

  Poesía » Otra
418 0 2

душата на мъж
решиш ли
да скършиш
в петите
недей се цели
под ризата
вляво тършувай
и с нокът

танцувай
по кожата ти
щом я усетиш
удряй до кост
и ще видиш

мъжа полудял

край трупа
на едната си
пуста надежда
в полусън
полуцял
да завършва

ковчега ù

© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??