Sep 13, 2010, 10:00 AM

Души за продан 

  Poetry » Other
743 0 5

Влизал ли си в зоомагазин
да видиш колко животинки се предлагат -
котки, риби, кучета, змии...
Какво се чудиш, че човекът се продавал?!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??