13 сент. 2010 г., 10:00

Души за продан 

  Поэзия » Другая
741 0 5

Влизал ли си в зоомагазин
да видиш колко животинки се предлагат -
котки, риби, кучета, змии...
Какво се чудиш, че човекът се продавал?!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??