13 sept 2010, 10:00

Души за продан 

  Poesía » Otra
740 0 5

Влизал ли си в зоомагазин
да видиш колко животинки се предлагат -
котки, риби, кучета, змии...
Какво се чудиш, че човекът се продавал?!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??