May 17, 2011, 11:00 AM

Дъжд 

  Poetry » Love
503 0 1

Дъжд

 

Дъжд вали и съзерцавам,

минутите без теб отброявам,

ще бъдеш ли с мен ти, 

ще сбъднеш ли моите мечти?

 

 

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??