17.05.2011 г., 11:00 ч.

Дъжд 

  Поезия » Любовна
505 0 1

Дъжд

 

Дъжд вали и съзерцавам,

минутите без теб отброявам,

ще бъдеш ли с мен ти, 

ще сбъднеш ли моите мечти?

 

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??