17 may 2011, 11:00

Дъжд 

  Poesía » De amor
504 0 1

Дъжд

 

Дъжд вали и съзерцавам,

минутите без теб отброявам,

ще бъдеш ли с мен ти, 

ще сбъднеш ли моите мечти?

 

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??