Oct 6, 2010, 9:26 PM

Една звезда 

  Poetry » Love
717 0 2

Една звезда
любовта ни озарява.
Една звезда
щастие дарява.

Лежим със теб
на морския бряг.
А нашата светулка
осветява ни пак.

Една звезда
нежно лицата ни гали.
Една звезда
в сърцата ни огън разпали.

© Марин Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??