Една звезда
любовта ни озарява.
Една звезда
щастие дарява.
Лежим със теб
на морския бряг.
А нашата светулка
осветява ни пак.
Една звезда
нежно лицата ни гали.
Една звезда
в сърцата ни огън разпали.
© Марин Маринов Todos los derechos reservados