6 окт. 2010 г., 21:26

Една звезда 

  Поэзия » Любовная
716 0 2

Една звезда
любовта ни озарява.
Една звезда
щастие дарява.

Лежим със теб
на морския бряг.
А нашата светулка
осветява ни пак.

Една звезда
нежно лицата ни гали.
Една звезда
в сърцата ни огън разпали.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??