Jul 30, 2015, 9:53 PM

Ежедневие 

  Poetry
692 0 1

 

                                   Рива–рочито му е високо,

                                   нейното пък ниско...

                                   Между тях роди се вятър

                                   и грухарчето им отлетя.

                                   Да го стигнат не можаха –

                                   нямаха дори  криле.

                                   Не им остана нищо друго–

                                   изпушиха лулата на мира...

                                   Мирът на примирение прилича

                                   и има вкус на изветряло вино...

             

 

 

 

 

 

 

 

 

*Рива–рочи – кръвно налягане.                                    

© Мариана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??