Oct 4, 2016, 4:47 PM

Есенен мотив 12 

  Poetry » Love
277 0 0

В болка се сепна*

мисълта за красота.

Есенно цвете вехне

като спомена за любовта.

 

Бог раздели нас -

душа е натъжена.

И сянка съм аз -

самотна и огорчена.

© Георги All rights reserved.

*В смисъл вразуми,т.е. разбрах, че любовта към тази жена е невъзможна.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??