4 oct 2016, 16:47

Есенен мотив 12 

  Poesía » De amor
290 0 0

В болка се сепна*

мисълта за красота.

Есенно цвете вехне

като спомена за любовта.

 

Бог раздели нас -

душа е натъжена.

И сянка съм аз -

самотна и огорчена.

© Георги Todos los derechos reservados

*В смисъл вразуми,т.е. разбрах, че любовта към тази жена е невъзможна.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??