4 окт. 2016 г., 16:47

Есенен мотив 12 

  Поэзия » Любовная
276 0 0

В болка се сепна*

мисълта за красота.

Есенно цвете вехне

като спомена за любовта.

 

Бог раздели нас -

душа е натъжена.

И сянка съм аз -

самотна и огорчена.

© Георги Все права защищены

*В смисъл вразуми,т.е. разбрах, че любовта към тази жена е невъзможна.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??