Jan 31, 2009, 9:37 PM

* * * 

  Poetry » Other
475 0 5

Здравей.

Тук съм.

Мълча.

Нищо не правя.

Уморен съм

и все спя.

Дълго бях

извън себе си.

После едва се намерих.

От тук нататък ли?

Не знам.

Ще чакам сърцето ми

да си каже думата.

© Александър Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??