31 ene 2009, 21:37

* * * 

  Poesía » Otra
474 0 5

Здравей.

Тук съм.

Мълча.

Нищо не правя.

Уморен съм

и все спя.

Дълго бях

извън себе си.

После едва се намерих.

От тук нататък ли?

Не знам.

Ще чакам сърцето ми

да си каже думата.

© Александър Василев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??