31 янв. 2009 г., 21:37

* * * 

  Поэзия » Другая
493 0 5

Здравей.

Тук съм.

Мълча.

Нищо не правя.

Уморен съм

и все спя.

Дълго бях

извън себе си.

После едва се намерих.

От тук нататък ли?

Не знам.

Ще чакам сърцето ми

да си каже думата.

© Александър Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??