Apr 12, 2007, 7:50 AM

Факт 

  Poetry
616 0 3

                ФАКТ


Нощта почти си е отишла,
а аз не мога да заспя.
На двора старата ни вишна
със мене дълго си шептя.


Поисках и съвет съдбовен
за мойте, бъдните ми дни,
а тя със стон един, отронен,
болката ми потвърди!


Така, че трябва най-накрая
със съдбата да се примиря,
но много твърдо вече зная,
че няма лесно да се покоря!

            2002 г., гр. Пловдив

© Мария Никленова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??