Jun 11, 2017, 7:47 PM

Фрагмент с Бото Щраус 

  Poetry » Other
396 2 0


 

 

Раздялата е път и смърт на живо.
Празнувам сам поредната раздяла.
С раздялата умира се красиво,
а после е студено и е бяло.

И винаги, когато неотстъпно
нападне ме тъга по Евридика,
по лунните пътеки много смътно
улавям чезнещата ѝ усмивка.

© Ради Стефанов Р All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??