11 июн. 2017 г., 19:47

Фрагмент с Бото Щраус 

  Поэзия » Другая
395 2 0


 

 

Раздялата е път и смърт на живо.
Празнувам сам поредната раздяла.
С раздялата умира се красиво,
а после е студено и е бяло.

И винаги, когато неотстъпно
нападне ме тъга по Евридика,
по лунните пътеки много смътно
улавям чезнещата ѝ усмивка.

© Ради Стефанов Р Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??