11 jun 2017, 19:47

Фрагмент с Бото Щраус 

  Poesía » Otra
398 2 0


 

 

Раздялата е път и смърт на живо.
Празнувам сам поредната раздяла.
С раздялата умира се красиво,
а после е студено и е бяло.

И винаги, когато неотстъпно
нападне ме тъга по Евридика,
по лунните пътеки много смътно
улавям чезнещата ѝ усмивка.

© Ради Стефанов Р Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??